Tvättika Lavendel 750ml - Grunne

Köp
  • 139,00 kr SEK

Tvättika från Grunne är ett miljövänligt städ och sköljmedel med lågt Ph som ihop med Städkarbonat är ett utmärkt naturmedel för städ och tvätt. Använd som mjukmedel och sköljmedel ihop med vårt tvättmedel Laundry när du tvättar för att få rena och fräscha kläder som doftar underbart.


Volym: 750 ml

Dosering: Tag 15 ml -30 ml som sköljmedel

Tips:

Skölj och Mjukmedel i tvättmaskinen

Häll 30 ml ( använd medföljande doseringsmått ) i sköljmedelsfacket i tvättmaskinen.


Rengöra kakel och klinker:

Använd en städsvamp eller liknande och stryk på kakel och klinker de vita fogarna blir strålande rena.


Löser kalkfläckar och kalkavlagringar

Kalkfläckar försvinner med tvättika stryk gärna på med trasa eller tvättsvamp, vänta i ca 10 minuter och skölj sedan bort med vatten.


Motverkar dålig lukt och mögel

Häll tvättika på det utsatta området, exempelvis ett dusch draperi, vänta ca 10 minuter innan du tvättar i tvättmaskinen, svarta mögelsporer tex duschen försvinner om tvättika skrubbas på det det utsatta området.


Rengör tvätt och diskmaskin

Häll ca 30 ml direkt i tvättrumman och diskmaskinen sätt på en normalmaskin 60 grader, dålig lukt försvinner, tvättika rengör på djupet.


Ugnsrengöring

Tag ca 30 ml och häll upp i en värmetålig ugnsskål, sätt på ugnen på 150 grader ställ in i ugnen och låt stå i 1 timme, syran i tvättikan tillsammans med fukten och värmen löser fettfläckar vilket gör att det går lätt att städa ur ugnen.


Fönsterputs och rengöring av speglar:

Häll en skvätt tvättika i en bunke med vatten. Tvättikan gör att fettfläckar och smuts löses upp och blir lätt att tvätta av. Dessutom gör syran i medlet att det blir lättare att få fönstren torra efter putsning av glas och speglar.


Propplösare:

Häll ner städkarbonat i avloppet samt en skvätt tvättika, det kommer pysa och fräsa en del vilket det ska det är bara koldioxid så det är inget farligt, häll därefter på rikligt med varmt vatten, nu har du rena rör och inget stopp.

Tvättika är 100% biologiskt nedbrytbar och veganskt


Innehållsförteckning

Aqua, Acetic Acid, Organic Lavandula Angustifolia Oil

SKU: 251L